English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Абонирайте се за нашите нови предложения

VM - Featured products

Изживейте мечтите си с нас!

Туристическа агенция „Солимо” представя на Вашето внимание новия каталог 2018 г. Агенцията има широк спектър на дейност, съобразен с изискванията на съвременното туристическо търсене и продължава традицията в предлагането на качествени туристически програми на достъпни цени.

В настоящият каталог Ви предлагаме разнообразни еднодневни и двудневни екскурзии в страната за ученици и възрастни по предварително разработени маршрути, включващи : исторически обекти, паметници на културата, архитектурни забележителности, природни феномени и др. Екскурзиите в страната са под мотото „Опознай Родината със 100-те национални туристически обекта”. Във всяка екскурзия има включени от тези обекти. На някои от екскурзиите се организират и посещения с демонстрации на различни производства и с дегустации на храни и напитки. Вечерта при двудневните екскурзии е организирана в дискотека или ресторант с меню и много музика и забавления.

В каталога Ви предлагаме и много автобусни маршрута в чужбина: Македония, Гърция, Турция, Италия, Испания, Франция, Австрия, Унгария, Швейцария, Хърватия и др. В програмите са включени най-популярните туристически дестинации в Европа – културно-исторически паметници и природни феномени, поставени под защитата на ЮНЕСКО. Вие може да се забавлявате и в най-известните увеселителни паркове в Европа.

При нас Вие имате възможността да изберете желан от Вас маршрут за Вашето групово или индивидуално пътуване. Ние ще изготвим желаната от Вас програма в избран период и направление според Вашите предпочитания.

Агенцията организира още:

    абитуриентски празници в страната и чужбина
    зелени и бели училища, съобразени с възрастта на децата / по заявка /
    летен и зимен отдих на море и планина / по заявка /
    симпозиуми, семинари, конференции / по заявка /
    колективни и семейни празници / по заявка /.

Автобусите, с които разполагаме са лицензирани от Министарство на транспорта за превоз на пътници по международни маршрути и са категоризирани съгласно международните стандарти.

Нашият екип се състои от високо квалифицирани педагози и екскурзоводи с които Вие може да опознаете света, който ни заобикаля.

С чувство на отговорност можем да кажем, че разчитаме на богатия си опит, добрата организация и високия професионализъм в предлагането на туристически програми и в тяхното осъществяване.

                                           ИЗЖИВЕЙТЕ МЕЧТИТЕ СИ С НАС !