English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Абонирайте се за нашите нови предложения

VM - Featured products

Изживейте мечтите си с нас!
PDFРазпечатайEmail:

Почивка в Пампорово

 ПОЧИВКА В ПАМПОРОВО 55+

 

Туристически агент за гр. Бургас: Добринка Жекова -0899 12 01 28

                                                           Програма:
1 Ден – 8.00 ч отпътуване от Бургас по маршрут: Бургас – Пловдив – Асеновград – Пампорово. По пътя посещение на Бачковския манастир – втори по големина в България. Продължаване за курортния комплекс Пампорово.  Настаняване в 4* хотел. Вечеря. Нощувка.
2 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание с посещение на единствения за България Музей на боба в Смилян – тук  ще научите нещо повече за това национално растение и ще допринесете за изработване на паното от бобени зърна, с което България ще кандидатства за рекордите на Гинес. Посещение на мандра”Милкана” с дегустация на крем с горски плодове, собствено производство. Ако има възможност посещение на Агушевия конак най-добре запазения феодален замък в Могилица. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
3 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до град Смолян. Посещение на един от най-големите Планетариуми в Европа, където всеки ще пътешества в Космоса. Разглеждане на Историческия музей в града – един от най-големите в България, където туристите ще се запознаят с историята и бита на Родопите. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
4 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до  село Широка лъка – АИР, Буйновското ждрело и Ягодинска пещера. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
5 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до град Чепеларе и посещение на Музеят на ските, основан 1998 г и единствен по рода си в България и Музеят на родопския карст, където се проследява развитието на пещерното дело у нас. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
6 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до Телевизионната кула Снежанкa, разположена на едноименния връх Снежанка – символ на курорта Пампорово. Част е от 100-те НТО. Обяд. Отпътуване за Бургас.
                                                                                                                           
В цената е включено:
- транспорт с комфортен автобус
- 5 закуски, 5 обяда и 5 вечери в 4* хотел на блок маса
- екскурзовод от агенцията по време на цялата екскурзия
В цената не е включено:
- допълнителните екскурзии и входни такси за посещаваните обекти около 78 лв.


 
                      ЕКСКУРЗИЯТА СЕ ПРОВЕЖДА ПРИ МИНИМУМ 40 ТУРИСТИ!