English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Абонирайте се за нашите нови предложения

VM - Featured products

Изживейте мечтите си с нас!
PDFРазпечатайEmail:

Почивка във Вършец - 55+

ПОЧИВКА  ВЪВ  ВЪРШЕЦ  55+

хотел 4* /закрит минерален басейн /

+закуска  +обяд  + вечеря + транспорт

                                                                    Програма:

1 Ден – отпътуване от град София – стадион В.Левски  в 8.00 ч по маршрут: Своге – Мездра – Враца –Вършец. Кратка почивка в манастира Седемте престола, основан 11 век, с особено интересна архитектура на църквата. Продължаване за Черепишкия манастир – храм на християнството и българщината, с дълга, драматична и кървава история. Паметник на културата с национално значение Продължаване за Вършец..Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря.Нощувка.
2 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание. Разглеждане на град Вършец. Общинският музей, който се помещава в сграда с уникална архитектура. Особено място сред експонатите в музея заема уникалната бронзова скулптура от 2 век пр.Хр. на тракийско момче – бог Телесфор, което днес е символ на град Вършец. Романтичния булевард с чинарите, Старата и Новата минерални чешми, Старата минерална баня, Банското казино и др.Обяд. Свободно време за релакс в СПА центъра на хотела или разходка. Вечеря. Нощувка
3 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание към Белоградчишката крепост, част от Белоградчишките скали – уникален природен феномен, който през 2007 г беше номиниран в конкурса „Новите седем чудеса на света”.Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря.Нощувка.
4 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до Клисурския манастир и град Берковица. Клисурският манастир е едно прекрасно място с красива архитектура и интересна история. Той е девически манастир, четвърти по големина в България. Продължаване за Берковица и разглеждане на забележителностите на града: часовниковата кула – една от най-старите в България и една от малкото действащи в днешно време, църквата „Св.Николай Чудотворец” – един от най-забележителните архитектурни паметници в България – и др. Завръщане в хотела. Обяд.Свободно време. Вечеря.Нощувка.
5 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до пещерата Леденика – една от най-красивите природни забележителности в България, включена в 100-те НТО. Тя е най-популярната и най-посещавана пещера у нас и град Враца с неговите забележителности – Регионалния исторически музей, където се съхранява Рогозенското съкровище – най-голямото тракийско съкровище, откривано по българските земи, състоящо се от 165 съда, изработени от сребро, Kуртпашовата кула, приличаща на замък от Средновековието, Кулата на Мешчиите от 16 век, Паметникът на Хр.Ботев и др. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
6 Ден – Закуска. Свободно време. Обяд и отпътуване за Вашия град.

 

Цената включва:
-  транспорт с комфортен автобус
-  5 нощувки, закуски, обяда и вечери в 4* хотел с басейн
-  безплатно ползване на басейна
-  екскурзовод от фирмата
Цената не включва:
-  допълнителните екскурзии и  входните такси за музеите – около 65 лв

Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум 25 човека!     
                           

                                         ЕКСКУРЗИЯТА СЕ ПРОВЕЖДА ПРИ 40 ЗАПИСАНИ ТУРИСТИ!