English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Абонирайте се за нашите нови предложения

VM - Featured products

Изживейте мечтите си с нас!
PDFРазпечатайEmail:

Почивка в Пампорово 55 +

ПАМПОРОВО 55+

хотел 4* / закрит басейн /
+ закуска + обяд + вечеря + транспорт       

                 

Програма:

1 Ден – Oтпътуване от стадион Васил Левски в 7.00 ч.  по маршрут: София – Пловдив – Асеновград – Пампорово. По пътя посещение на Бачковския манастир – втори по големина в България. Продължаване за курортния комплекс Пампорово.  Настаняване в 4* хотел. Вечеря.Нощувка.
2 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание с посещение на единствения за България Музей на боба в Смилян – тук  ще научите нещо повече за това национално растение и ще допринесете за изработване на паното от бобени зърна, с което България ще кандидатства за рекордите на Гинес.Посещение на мандра”Милкана” с дегустация на крем с горски плодове, собствено производство Ако има възможност посещение на Агушевия конак най-добре запазения феодален замък в Могилица. Завръщане в хотела. Обяд.Свободно време. Вечеря.Нощувка.
3 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до град Смолян. Посещение на един от най-големите Планетариуми в Европа, където всеки ще пътешества в Космоса. Разглеждане на Историческия музей в града – един от най-големите в България, където туристите ще се запознаят с историята и бита на Родопите. Завръщане в хотела. Обяд.Свободно време. Вечеря.Нощувка.
4 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до  село Широка лъка – АИР, , Буйновското ждрело и Ягодинска пещера. Завръщзне в хотела.Обяд. Свободно време. Вечеря.Нощувка.
5 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до град Чепеларе и посещение на Музеят на ските, основан 1998 г и единствен по рода си в България и Музеят на родопския карст, където се проследява развитието на пещерното дело у нас. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря.Нощувка
6 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до Телевизионната кула Снежанкa, разположена на едноименния връх Снежанка – символ на курорта Пампорово.Част е от 100-те НТО Обяд.Отпътуване за София.
                                                                                                                           
В цената е включено:
- транспорт с комфортен автобус
- 5 закуски, 5 обяда и 5 вечери в 4* хотел
- екскурзовод от агенцията по време на цялата екскурзия
В цената не е включено:
- допълнителните екскурзии и входни такси за посещаваните обекти около 78 лв. 

          Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум 25 човека!                      

 

                                       ЕКСКУРЗИЯТА СЕ ПРОВЕЖДА ПРИ 40 ЗАПИСАНИ ТУРИСТИ!