English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Абонирайте се за нашите нови предложения

VM - Featured products

Изживейте мечтите си с нас!
PDFРазпечатайEmail:

Почивка в Боровец 55+

ПОЧИВКА  В  БОРОВЕЦ 55+

 хотел 4* / закрит басейн /
+ закуска + обяд + вечер + транспорт

 

ПРОГРАМА

1 Ден – отпътуване от София в 8.00 от стад. Васил Левски по маршрут: София – Дупница  – Самоков – Боровец. Разглеждане на Ресиловския манастир. Посещение на Овчаренския водопад. Кратка почивка в гр. Сапарева баня и възможност за обяд. Продължаване за к.к Боровец. Настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
2 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до Костенския водопад, разположен на река Чавча, обявен за природна забележителност през 1974 г. Това е най-забележителната природна атракция в този район. Посещение на  ферма „Щраусово забавление” в гр. Долна баня. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
3 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до хижа Мальовица. Това е доста лек преход във величествената  Рила планина с много красиви гледки. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
4 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до гр. Самоков и посещение на девическия манастир „Покров Богородичен” – част от 100-те НТО. Стенописите в църквата са дело на Димитър и Захари Зограф. „Образът на божията  майка изцелява – кой от каквото е болен, физически и духовно. Манастирът често е посещаван и даряван от примата на българската естрада Лили Иванова и др. известни личности. Посещение на Бельовата църква – един от най-старите храмове в Самоков, който не привлича с външния си вид, но този който влезе вътре остава изумен от богатата стенописна украса и красивия иконостас. Тя е паметник на културата с национално значение. Посещение на къща-музей Сарафска къща -  историята на семейство Арие е богата и пъстра, и е дълбоко свързана с развитието на Самоков през XIX век. Тази къща е построена в средата на XIX век и днес е една от забележителностите на града. Завръщане в хотела. Обяд. Посещение на резиденция „Царска Бистрица”. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
5 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до величествената рилска обител. Рилският манастир е един от най-значимите културни паметници в България, символ на България, включен в списъка за световното наследство на ЮНЕСКО. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря . Нощувка.
6 Ден – Закуска. Свободно време. Обяд. Отпътуване за София.

 

Цената включва:
-    транспорт с комфортен автобус
-    5 нощувки в хотел 4* в к.к. Боровец
-    5 закуски, 5 обяда, 5 вечери в ресторанта на хотела
-    закрит басейн в хотела
-    екскурзовод от фирмата за целия престой
Цената не включва:
-    допълнителните екскурзии и входни такси за музеи около 79 лв.

Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум 25 човека!     

 


ЕКСКУРЗИЯТА СЕ ПРОВЕЖДА ПРИ 40 ЗАПИСАНИ ТУРИСТИ!