English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Абонирайте се за нашите нови предложения

VM - Featured products

Изживейте мечтите си с нас!
PDFРазпечатайEmail:

Почивка в Китен 55+

ПОЧИВКА  В  КИТЕН  55+  
хотел 3* - само на 100м. от плажа
+ транспорт + закуска + обяд + вечеря


                                                               ПРОГРАМА:                                

1 Ден – Отпътуване от стад. Васил Левски в 7.00 по маршрут: Пловдив –Чирпан – Бургас – Китен. Настаняване в хотела. Свободно време.Вечеря. Нощувка.
2 Ден – Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до град Созопол – най-старият град по българското Черноморие  и един от най-старите български градове. Със своето културно-историческо минало, със запазената си архитектура от 18-19 век, със своите плажове и ежегодните празници на изкуствата „Аполония” Созопол привлича днес множество туристи.  Посещение на замъка в Равадиново „Влюбен във вятъра”. Този замък е осъществена детска мечта на неговия автор. Това е една уникална атракция, не само за България. Тук всеки се потапя в приказния разкош на един замък от детските приказки. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време или екскурзия до Бегликташ - Според езотериците Бегликташ сбъдва всякакви желания. Според тях светилището край Приморско е един от комуникационните центрове с Космоса. Достатъчно е човек да отиде там и да си пожелае нещо, което много иска. Задължително условие е да вярва, че мечтата ще се сбъдне и помислите му да са чисти. Вечеря. Нощувка.
3 Ден -  Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до о. Света Анастасия – български остров в Бургаския залив в Черно море. Това е единствения български остров на който има църква - „Успение Богородично”, създадена преди повече от 500 години. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
4 Ден – Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Малко Търново – разположен в централната част на Странджа планина, наследник на древно тракийско селище. Посещение на Историческия музей, създаден 1983 г – той обхваща 4 странджански възрожденски къщи, в които се представя материалната и духовна култура на местното население от периода 10-9 в пр.н.е. до наши дни. Посещение на източната католическа църква „Св.Троица” с чудотворната икона на Богородица. Продължаване за село Бръшлян – перлата на Странджанския край. Село, което е увековечено в химна на Странджа планина. От 1982 г селото е обявено за архитектурен и исторически резерват, като в него са запазени автентични къщи, характерни за Странджа планина от 18-19 век. Смята се, че най-старата къща е строена през 17 век. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
5 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до Южното Черноморие.  Посещение на Историческия музей в Царево, в който се проследява културно-историческото наследство на Крайморска Странджа, един от 100-те НТО. В музея се съхраняват златно и сребърно съкровища, открити в района на Синеморец. Продължаване за  град Ахтопол – най-южния град на Българското Черноморие, разположен в подножието на Странджа планина и само на 5 км от устието на река Велека. Продължаване до Резовска река,  по чиято дължина минава границата между България и Турция. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
6 Ден – Закуска. Свободно време. Обяд. Отпътуване за София.

   

 Цената включва:
- транспорт с комфортен автобус
- 5 нощувки, 5закуски, 5обеди  и 5вечери в хотели 2/3 *
- безплатно ползване на басейн, шезлонг, чадър
- хотелска застраховка и  туристическа такса
  Цената не включва:
- допълнителните екскурзии / по желание /   

     Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум 25 човека!     

 

ПОЧИВКАТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПРИ 40 ЗАПИСАНИ ТУРИСТИ!